BETALING AV AVGIFTER

Kvartalsavgiften fastställs på årsstämman och är för närvarande 1.620:- (540:-/mån). 4 st fakturor (1 för varje kvartal) delas ut i början av varje år. Förfallodatum för respektive kvartalsfaktura är: 31-januari, 30-april, 31-juli samt 31-oktober. Om du saknar en faktura går det bra att betala genom att betala 1.620:- till bankgiro 139-3099 och ange fastighetsbeteckningen.

Under mitten av 2019 beräknas föreningens lån beräknas vara helt amorterade vilket innebär att avgiften beräknas att kunna halveras.